söndag 30 september 2012

Dålig dag för oss

Vild lax, 5-6 kg, rigg 39 fot. Allt som hände på 4 timmar, tills blåsten blev för jobbigt.
Åkte runt bananen och hjorten, en hel del på ekolodet där laxen högg både före och efter, men inget mer.
KM nästa helg!

5 kommentarer:

  1. En lax på 5-6kg var bra fiskat idag verkar det som. Spelar ingen roll om den är vild eller odlad. Det är ju figthen man vill åt:) Grattis till en fin fisk.

    SvaraRadera
  2. Tack! Jo det är klart fighten är grejen, men man vill ju gärna mäta och väga alla fiskar, vilket jag ogärna gör med vildlax då dom helst ska i vattnet igen så fort som möjligt. Men jag vet inte hur de mer erfarna trollarna gör, väger dom en rekordlax trots fettfena? Grattis till öringen förresten :)

    SvaraRadera
  3. Kan man så brukar iallafall jag kroka av dem i vattnet. Men det är inte så lätta alltid. Speciellt inte när man är själv ute och det är lite storlek på fisken. Men viktigt att få i dem i vattnet så fort som möjligt igen. Ändå är det tyvärr inte alltid de överlever..........

    SvaraRadera
  4. Nej dom kan ju vara lite spralliga, det var denna :) Men jag försöker också få i dom så fort som möjligt, jag tar knappt upp fenklippt fisk heller för den delen, äter inte så mycket fisk ;)
    Ska ut en sväng på lördag morgon tänkte jag, vindarna verkar fina då, sen åker jag med team bull på KM:et på söndag. Ska du vara med på KM:et?

    SvaraRadera
  5. Japp. Jag skall vara med. Möter upp vid toppgrund. Så slipper jag plocka upp min båt och köra runt den på kärran.

    SvaraRadera