söndag 29 juli 2012

Vinst i tävlingen!

Med ett flak öl och matsäck intog vi (jag och Nilsson) båten på lördagsmorgonen. Kl 09.00 gick starten och och det var 22 st som kom på tävlingen. Vi började direkt med att trolla där det var bara 3 meter djupt, men grundområdena va ganska små och det blev fort 25-30 meter under båten. Vi åkte iallafall mot en liten ö i södra delen av sjön, pang så small det på, första gäddan, 77 cm. Tog på en bomber pirat, tigerstripes.



Åkte vidare, slängde i några djupgående på släpspöna, då tjuter det till ordentligt i rullen. Nilsson tog spöet och fisken bara stod still, en riktigt tung pjäs tänkte vi. Ack så fel det var, felkrokad i nacken. Körde vidare in på 10 meters djup ungefär, då högg vinnargäddan, 92 cm, tagen på bomber pirat papegojfärgad. Kort efter det kom ett dubbelhugg, jag landade en runt 80 cm och Nilsson tog en på 90,5 cm.

Vi fick 7 gäddor totalt, det verkade som vi även fick mest av teamen, hörde en båt som fick 2 st och en gädda runt 87 cm. Vissa gick utan fisk, lite synd. men men, jag och Nilsson fick dela på 2200 kr.

Blev lite festligheter på kvällen, riktigt roligt att träffa så mycket nytt folk, alla var trevliga och vänliga. Tack till alla inblandade till en, för våran del iaf, mycket lyckad dag! ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar